Vangstverslagen
       Pagina 4 van 8
Volgende >>
Home
Links
Foto’s
Overige
Vangstverslagen
Techniek
11 Maart 2015
Na lange tijd 
weer naar het IJ
16 April 2015
Witvissen op de rivier
23 Mei 2015
Met de method op karper
10 Juni 2015
Perfecte seizoensopening
28 September 2014
Doodazen in de 
ochtend
12 Januari 2015
Frisse dag op een 
nieuwe rivier
20 Januari 2015
Snoeken in de haven
<< Terug
3 Juli 2015
Dagje Waal
8 Juli 2015
Genieten op de rivier
14 Augustus 2015
Roofblei als verassing
30 Augustus 2015
Het kan niet op
18 Juli 2015
Ouderwets met de pen
2 Augustus 2015
 Regen, regen.....en snoek
Dagje Waal
Door: Martin van Holland

Toen het een tijdje stil bleef op de stek werd het tijd om naar de volgende stek te gaan Een stek waar bijna altijd wel wat gevangen wordt. Alleen is nu de waterstand wat anders en dit kan natuurlijk wat verschil gaan maken.

Na een poosje waren we van menig dat het hier, zowel werpend met pluggen of shads, nu niet zo’n succes was en we besloten vervolgens maar om de kribvakken uit te verticalen waarbij John een aantal keer succesvol was.
 

Na kort overleg waren we het er over eens, we gaan het vandaag eens op de Waal proberen. Onlangs had John goed gevangen op zijn thuiswater, we waren dan ook benieuwd of het op de Waal ook zo goed zou gaan.

 

Na een poosje was het tijd voor een bakje koffie en zochten we even een strandje op.


 

Even later was het ook bij mij raak met een mooie snoekbaars. Verder mocht ik daarna trollend nog een mooie Winde en Snoekbaars vangen. Met de teller op totaal 10 vissen was het weer mooi geweest voor vandaag. Een mooie visdag was weer ten einde, op naar de volgende!

Aangezien het verticalen inmiddels al weer een tijdje niets meer had opgeleverd, besloten we te gaan trollen langs de kantjes. Al vrij snel hadden we hier succes met een mooie winde voor John.
 

In de ochtend werd de boot te water gelaten. Nadat de boot te water lag, vaarde we eerst naar een rustig stukje om het werpend te gaan proberen. Dit had niet direct succes, waarbij John overstapte naar het verticalen.
 

Terwijl ik bleef werpen had John al een aantal keer succes met het verticalen en wist een paar snoekbaarzen te vangen. Aangezien het wat klein formaat snoekbaarzen waren vonden we het nog niet de moeite waard om ze op de foto te zetten. We hoopte dat er nog meer en grotere zouden volgen.